Trening „Budi uspešna preduzetnica“

Izvor: Niški portal | 07-Dec-2016 | 08:28

Žene koje se bave ili žele da se bave preduzetništvom mogu da se prijave za besplatan trening „Budi uspešna preduzetnica“, koji realizuju EU Info kutak Niš i organizacija „ENECA“.
Teme koje će biti obrađene su preduzetničke veštine, pravni okvir i planiranje poslovanja, elektronsko poslovanje, prepreke i uslovi za razvoj ženskog preduzetništva, lokalni, regionalni i EU programi za preduzetništvo, analiza uspešnosti poslovanja i izvori finansiranja.

-Želimo da ohrabrimo i podstaknemo žene da se bave preduzetništvom, da steknu uvid u pravne i proceduralne okvire potrebne za pokretanje sopstvenog biznisa, kao i znanja za uspešno vođenje poslovanja. Cilj je da učesnice treninga unaprede veštine neohodne za pisanje predloga projekata i steknu uvid u programe i EU fondove dostupne preduzetnicama, poručuju iz EU info kutka Niš.

Trening se održava 13. decembra, od 10 do 16 sati, u prostorijama EU info kutka (Vožda Karađorđa 5, Niš).

Sve zainteresovane učesnice mogu da se prijave slanjem prijave na mejl: officenis@euinfo.rs najkasnije do petka, 9. decembra, do 16 sati. Prijavu mogu naći na sajtu euinfo.rs.

Komentari
0
Pošalji komentar
zjb TSY
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: