Tribina ''Akademsko pozorište iza kulisa''

Izvor: Niški portal | 08-May-2018 | 12:03

Studenti Filozofskog fakulteta u Nišu sa smera Komuniciranje i odnosi sa javnošću organizuju tribinu ''Akademsko pozorište iza kulisa''. Tribina će biti održana u Deli prostoru, ulica Davidova 2, u petak 11. maja, sa početkom u 18h.

Foto: SKC

''Cilj tribine je upoznavanje publike sa radom Akademskog pozorišta u Nišu, promocija predstojećih predstava i generalna diskusija gde će učesnici moći da postavljaju pitanja govornicima. Želimo da približimo publici trud i rad koji glumci amateri unose u svoje zanimanje, da otkrijemo šta je potrebno za organizovanje i izvođenje jedne predstave, kao i da govorimo o dosadašnjim dostignućima niškog Akademskog pozorišta'', kažu organizatori.

Prisutnima će se obratiti glumac i zamenik direktora Akademskog pozorišta, Petar Ščepihin, glumac i reditelj predstave ''Mučenici'',Dušan Ščepihin, Miloš Unić, glumac i PR SKC-a zadužen za Akademsko pozorište i Sara Stojanović, glumica predstave ''Sve o ženama''.

Pored navedenih gostiju, publika će imati priliku da čuje par reči i od Katarine Ranđelović, Anđele Tubić i Ines Iličković sa Elektronskog fakulteta, koje su zadužene za razvoj i održavanje sajta pozorišta.

Komentari
0
Pošalji komentar
26L LiT
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: