U subotu se obeležava ''Svetski velnes dan''

Izvor: Niški portal | 08-Jun-2018 | 16:59

Institut „Niška Banja“ će i ove godine učestvovati u obeležavaju ''Svetskog velnes dana'' (Global Wellness Day) kroz brojne aktivnosti.

U subotu u periodu od 11 do 12 sati u Niškoj Banji u parku ispred ulaza u stacionar “Radon“ na IV spratu, organizovaće se vežbe za zdravo srce, pilates vežbe, TAI CHI, vežbe istezanja (uvod u Kraljevsku masažu), parcijalna masaža i razne druge aktivnosti.

''Ove godine je programom predviđeno da se deca intenzivnije uključe u obeležavanje, te ćemo u skladu sa tim prezentovati vežbe za pravilno držanje tela i korekciju defomiteta, vežbe spretnosti i ravnoteže, vežbe za poboljšanje koordinacije pokreta, vežbe brzine i dr.'', rekli su iz Insituta.

Ovom akcijom Institut „Niška Banja“ ima za cilj da građanima Niša ukaže na značaj fizičke aktivnosti od najranijeg detinjstva, stvaranja navike korišćenja tretmana wellness centra a time i negovanja zdravog načina života.

''Takođe želimo da podsetimo sugrađane da su tretmani u wellness centru „Sense“ bazirani na upotrebi termomineralne lekovite vode koja izvire u Niškoj Banji, što naš wellness & spa centar čini jedinstvenim u Nišu i široj okolini'', istakli su organizatori.

Inače, prema rečima organizatora, svaka osoba koja na licu mesta zakaže bilo koji tretman u wellness centru „Sense“, dobiće gratis đakuzi bazen.

       

Komentari
0
Pošalji komentar
qQD yWw
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: