Vujović podneo ostavku u Železničaru

Izvor: Niški portal | 25-Apr-2019 | 13:53

Kako Niški portal nezvanično saznaje trener niškog Rukometnog kluba Železničar Veselin Vujović odlučio je da podnese ostavku, nakon poraza u Novom Sadu.

Niški portal

Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu, Veselin Vujović podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba Rukometnog kluba Železničar. 

-Ja sam igračima i najavio da ću, u slučaju poraza, podneti ostavku. Sinoć sam im se zahvalio na saradnji. Stojim iza toga i nakon prospavane noći i pokušaja ljudi iz kluba da me ubede da to bude drugačije. Mislim da je ovo i moralan čin posle dva poraza, a i posle jedne duge, teške sezone, koja je od početka do danas sve, samo ne jedna dobra sezona za klub i mene. Veliki teret sam nosio na svojim plećima. Ne mislim da je iko imao lošu nameru, nikome ništa ne zameram, ali sam radio u nenormalnim uslovima, sa čestim finansijskim problemima, i ne mogu više. Zahvalio bih se igračima, ljudima u klubu, gradonačelniku, većniku za sport. Splet okolnosti je doveo do toga da nismo mogli ispuniti planove koje smo imali-rekao je Vujović na vanrednoj konferenciji za medije. 

U ime kluba, novinarima se obratio sportski direktor Slobodan Milosavljević:

-Veselinu Vujoviću želimo najveću moguću sreću sa reprezentacijom Slovenije i sa nekim drugim klubom u nekim drugim okolnostima. Kao čovek koji je 35 godina u ovom klubu, mogu da kažem da ćemo učiniti sve da pronađemo najbolje moguće trenersko rešenje i da, od prve naredne utakmice sa Partizanom 1. maja, pa do kraja lige, stignemo do najboljeg mogućeg rezultata. Imali smo u svojoj istoriji mnoge teške trenutke, prevazići ćemo i ovu situaciju-rekao je popularni Cobi. 

Legenda svetskog rukometa,Veselin Vujović za Niški portal! Odlazak iz Železničara sve izvesniji

Komentari
0
Pošalji komentar
NV4 8IZ
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: