Niški Portal | POSLOVNI RUČAK

Svrljižanka Garni Hotel


Garni Hotel "Svrljižanka" nalazi se na svega 4 km od centra grada, na magistralnom putu Niš-Zaječar, i na 500 metara od isključenja sa auto puta za Sofiju Niš Istok.

Ovaj savremeni objekat je pravi izbor, bilo da ste u privatnoj, poslovnoj ili turističkoj poseti. Garni Hotel Svrljižanka je kategorizovani objekat sa dve zvezdice koji organizuje : poslovne ručkove, zabave , veselja , ketering kako u restoranu tako i na terenu.

Možemo da Vam ponudimo i boravak u sobama vrhunskog kvaliteta. Svojim višegodišnjim iskustvom u ugostiteljstvu napravili smo ponudu koja će zadovoljiti sve Vaše želje i potrebe. Svojim znanjem, garantujemo Vam kvalitet i vrhunske standarde,kako bi Vaš boravak u Garni Hotelu Svrljižanka bio ugodan! Garni Hotel "Svrljižanka" poseduje klimatizovanu salu ukupnog kapaciteta 150 mesta, aperitiv-bar kapaciteta 20 mesta, manju salu sa 35 stolica, salu za sastanke kapaciteta 20 kao i letnju baštu kapaciteta 100 mesta. Posedujemo 2 dvokrevetne sobe, dva apartmana, 3 sobe sa francuskim ležajem, jednu jednokrevetnu sobu. Za naše goste obezbeđen je i parking 24h dnevno.


Adresa: Knjaževačka 22, Donja Vrežina, Niš

Telefon: +381 18/ 574 800

Email: svrljizanka@mts.rs

Radno vreme: Ponedeljak - Četvrtak: h - h
Petak: h - h
Subota: h - h
Nedelja: NE RADIMO