U Kazandžijskom sokačetu "okršaj": Pretukao mladića kriglom zbog saobraćajnog nesporazuma

Izvor: Niški portal | 16-Sep-2020 | 08:54

Policija traga za muškarcem koji je u ponedeljak pretukao dvadesetosmogodišnjeg gosta jednog kafića u Kazandžijskom sokačetu udarajući ga rukama, nogama i kriglom za pivo. 

Prema nezvaničnim saznanjima razlog za tuču bio je taj što su pretučeni i napadač prethodnog dana imali nesporazum u saobraćaju.

"Do incidenta je došlo kada je Nišlija (28) sedeći u ponedeljak u bašti kafića u Kazandžisjkom sokačetu video muškarca kako prolazi ulicom, sa kojim je dan ranije imao nesporazum u saobraćaju. Sedeći u kafiću, dobacio mu je nešto vezano za taj događaj nakon čega je došlo do svađe a potom i tuče", prenosi Blic.

Prolaznik je prišao do bašte kafića i fizički nasrnuo na dvadesetosmogodišnjaka – prvo mu je zadao udarce u glavu, a kada je ovaj pao na zemlju nastavio je da ga udara rukama i nogama. U jednom trenutku, napadač je zgrabio i kriglu sa stola kojom je udario dvadesetosmogodišnjaka koji je bio na zemlji. Povređenom Nišliji je izbijen jedan zub i zadobio je povrede usne i nosa, ali su povrede po oceni lekara ocenjene kao lake.

O napadu koji bi mogao da bude okvalifikovan i kao nasilničko ponašanje, kako nezvanično saznaje list, obavešteno je i nadležno tužilaštvo.U niškoj policiji je samo potvrđeno da je prijavljen napad, da dvadesetosmogodišnjak ima lake povrede po oceni lekara KC Niš, da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, a da se za napadačem intenzivno traga.

foto: TON, http://visitnis.com/

Komentari
0
Pošalji komentar
10V sJM
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: