Direktor cipelom gađao predsednika Opštine - svog rođaka

Izvor: Niški portal | 06-Apr-2021 | 00:03

Direktor Turističke organizacije u Lebanu, Bojan Jović (SNS), na sednici Skupštine Opštine cipelom gađao predsednika te opštine Ivana Bogdanovića, koji mu je rođak.

Odbornici koji su prisustvovali jučerašnjoj sednici, navode da se to dogodilo dok je Jović za skupštinskom govornicom izveštavao o radu opštinske Turističke organizacije.
 
Njen direktor Jović je kazao u govoru da ta organizacija u 2020. godini nije imala pomoć i podršku Opštine i da je više puta pitao predsednika Opštine Bogdanovića da li je zadovoljan radom Turističke organizacije i njegovim radom, ali da na to nije dobio odgovor, već "pretnje".
 
Pošto Bogdanović koji je sedeo u prvom redu nije ni ovog puta reagovao na Jovićevu diskusiju, on je izuo cipelu i s govornice gađao predsednika Opštine.
 
"Bili smo svi u šoku. Nastao je muk, ali Bogdanović ni tada nije reagovao. Ipak, izveštaj Turističke organizacije usvojen je većinom od 17 glasova odbornika SNS-a", kazao je očevidac.
 
Bojan Jović je brat Gorana Jovića, šefa odborničke grupe i poverenika SNS u Lebanu, dok je Ivan Bogdanović oženjen ćerkom Gorana Jovića.
 
Bojan Jović je, kako se čulo na snimku opozicione GG "Incijativa za Lebane" koja ima odbornike u Skupštini, optužio svog brata i zeta za "nerad, propadanje opštine, lošu privrednu situaciju, krah turizma i selektovanu potrošnju budžeta", a aludirao i na "mogućnost koruptivnih radnji u vezi s Ivanom Bogdanovićem".

Komentari
0
Pošalji komentar
aqQ kAS
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: