Najveći uspeh niškog ekipnog šaha u ženskoj seniorskoj konkurenciji u poslednjih 12 godina

Izvor: Niški portal | 16-Jul-2019 | 19:31
DŠK "OSNOVAC" U SUPER LIGI SRBIJE
 
GRAD NIŠ POSLEDNJIH ŠEST GODINA NIJE IMAO PREDSTAVNIKA U NAJVIŠEM RANGU TAKMIČENJA U DRŽAVI, NI U MUŠKOJ KONKURENCIJI, TE OVIM USPEHOM DŠK “OSNOVAC” VRAĆA GRAD NIŠ NA MAPU ŠAHOVSKIH CENTARA SRBIJE
 
 
Najveći uspeh niškog ženskog šaha u ekipnoj seniorskoj konkurenciji, u poslednjih 12 godina, ostvarila je ekipa Dečijeg šahovskog kluba "OSNOVAC" ulaskom u SUPER LIGU SRBIJE - najviši rang takmičenja u državi, u kome je Grad Niš poslednji put imao predstavnika davne 2007. godine!
U najelitnijem šahovskom društvu, koje će se od 22. avgusta do 1. septembra u hotelu "Patria" u Subotici, boriti za titulu ekipnog DRŽAVNOG PRVAKA u ženskoj konkurenciji, naći će se i jedan mali-veliki klub iz našeg grada, DEČIJI ŠAHOVSKI KLUB "OSNOVAC"!
“Izuzetna je čast i zadovoljstvo naći se u najjačem rangu ekipnog takmičenja u Srbiji, pogotovo imajući u vidu dva podatka - da smo prva ekipa iz našeg grada koja je nakon dugih 12 godina izborila pravo da nastupi u najvišem rangu takmičenja, kao i to da je naš klub osnovan tek pre nepunih PET godina! 
 
Zahvaljujući pre svega entuzijazmu, volji i želji dece - članova kluba, kao i istrajnosti njihovih roditelja, zajedničkim snagama uspeli smo da, za ovo kratko vreme, dođemo do samog vrha - do najvišeg seniorskog ranga ekipnog takmičenja u državi!”
 
 
Inače, Niš već šest godina nema predstavnika ni u muškoj ekipnoj konkurenciji u najvišem rangu takmičenja, pa samim tim ulazak ekipe DŠK “OSNOVAC” u najelitnije ekipno takmičenje u državi ponovo vraća Grad Niš na mapu šahovskih centara u Srbiji, gde je našem gradu svakako i mesto.
 
Za odlazak jedine superligaške ekipe sa juga Srbije na takmičenje u Suboticu, neophodna su finansijska sredstva u iznosu od 840.000,00 dinara. Iz gradskih struktura klub ima izuzetnu podršku, tako da je Grad stao iza svog najnovijeg superligaša i određenim finansijskim sredstvima u velikoj meri podržao debitantski nastup kluba u najvišem rangu takmičenja. Pored podrške Grada, klubu je svakako neophodna i podrška i pomoć društveno odgovornih kompanija koje posluju u našem gradu.
 
S tim u vezi, u zavisnosti od iznosa sponzorstva, DŠK “OSNOVAC” nudi potencijalno zainteresovanim sponzorima razne vrste reklamiranja:
 - Štampanje logoa firme na dresovima koje će takmičarke nositi za vreme trajanja takmičenja,
- Medijsku i internet promociju kako u Srbiji, tako i širom sveta (takmičenje se putem interneta prenosi uživo, a izveštaji se distribuiraju preko nekoliko desetina sajtova),
 - Dodavanje naziva sponzora imenu kluba
 - Mesto u Upravnom odboru jedinog superligaškog šahovskog kluba južne Srbije
 
Postanite deo trenutno najuspešnijeg šahovskog kolektiva u gradu i pridružite se u ispisivanju najlepše stranice niškog ekipnog šaha u poslednjih 12 godina!
Ujedno, iskoristite ovu jedinstvenu priliku da postanete deo najelitnijeg ekipnog šahovskog takmičenja u državi i podržite klub iz našeg grada u nadmetanju sa šahovskim institucijama i najboljim šahistkinjama naše zemlje!  
 
Svi potencijalno zainteresovani sponzori bliža obaveštenja mogu dobiti putem broja telefona 065/2-419-206, kao i putem E-maila dsk.osnovac@gmail.com
 
DŠK “OSNOVAC”, NIŠ
JEDINI SUPERLIGAŠKI ŠAHOVSKI KLUB SA JUGA SRBIJE
 
Komentari
0
Pošalji komentar
SC0 xE6
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: