Dečko koji je DIVLJAO nožem i napao dečake I SAM BIO ŽRTVA!

Izvor: Niški portal | 11-Aug-2020 | 00:12

Mladić A.A. (22) koji je 6.avgusta u Nišu naneo povrede nožem dvojici ljudi, a prethodno se posvađao sa petnaestogodišnjacima i sam je bio žrtva napada i to nedaleko od mesta gde je izazvao sukob.

Njega su 15. maja ove godine napale Nišlije L.V. (21) i P.S. (20) i izudarali drvenim palicama nanevši mu teške telesne povrede u vidu kontuzije mozga.

Tom prilikom istovetne povrede zadobio je i njegov prijatelj J.Ć. (20).

Ova dvojica koji su ih napali napravili su sačekušu žrtvama u ulici Maksima Gorkog ispred zgrade broj 1, a zatim ih izudarali po glavi.

Policija i Žandarmerija ubrzo ih je pronašla na krovu obližnje stambene zgrade gde su se sakrili.

Policijska uprava je saopštila da se obojici na teret stavlja krivično delo teška telesna povreda, te da su pronađene palice koje su upotrebili da pretuku mladiće.

Jedna motka je pronađena ispod vozila, a ostale u kontejneru. Takođe, u blizini mesta obračuna pronađen je i jedan nož.

Iz tog razloga se ne isključuje mogućnost da je A.A. tražio osobe koje su ga tada pretukle, ali i da je bio u stanju pomućene svesti, o čemu su svedočile žrtve napada.

Naime, A.A. je u četvrtak oko 20.15 sati u ulici Vojvode Tankosića iz čista mira napao dvojicu dečaka koji su ispred zgrade u kojoj žive igrali košarku, a zatim nastavio da divlja i to sa nožem u ruci.Uznemireni petnaestogodišnjaci kazali su da je izgledalo da mladić nije sasvim pri sebi.

"Prišao nam je i mumlajući pitao nešto, pominjao je nekog Luku, tražio je nešto da mu kažemo ali ga skoro ništa nismo razumeli. Ja sam mu rekao da ne znam šta hoće... Na sve što je govorio, odgovarao sam sa 'Ne'. Izgleda da ga je to iznerviralo jer mi je prišao i udario mi šamar. Zatim je otišao dalje, a ja i moj drug smo krenuli polako za njim da vidimo kuda se uputio", ispričao je napadnuti tinejdžer, prenosi Blic.

Deca nisu bila ni svesna da mogu da stradaju sve dok se napadač nije okrenuo ka njima sa nožem u ruci.

"Jedan čovek koji je bio u vozilu sa ženom i detetom ga je primetio i shvatio da smo u opasnosti. Izašao je sa nekom palicom i suprotstavio mu se. Uspeo je da ga savlada ali ga je ovaj povredio nožem. Stigao je i moj tata pa smo ga obojica držali dok nije došla policija. Nije hteo nikako da se smiri, i tatu je porezao nožem po ruci", opisuje incident mladi Nišlija.

Protiv A.A. je podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

Komentari
0
Pošalji komentar
GqA Lbd
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: