JANUARSKI MARATON FILMOVA U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU

Izvor: Niški portal | 15-Jan-2021 | 21:42

Sve do 20. januara odabrana filmska ostvarenja po super ceni od 250 dinara

Praznična euforija u bioskopu Cineplexx Niš i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu! U Cineplexx Niš bioskopu, u periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinara.

Karte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije!

Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj se ne može odoleti.

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u Cineplexx Niš bioskopu – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ , porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ uz sjajnu sihronizaciju koju predvode Nikola Kojo, Bojan Perić i Jelena Tomašević, snežnoj animiranoj priči „Vreme je za sankanje“ i pravoj porodičnoj igranoj avanturi „Lesi se vraća kući“ sinhronizovanoj na srpski jezik.

Romantični naslovi tokom praznika uvek su u modi, pa će nam izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočarati pravu ljubavnu priču u filmu „Prošlog Božića“.

Sjajni naslovi po sniženoj ceni ulaznice očekuju vam u namodernijem bioskopu u gradu. 

*Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
ttc oFF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: