TON: Zimski ulični festival, radionica i predstava za najmlađe, a možemo i fijakerom obići Tvrđavu

Izvor: Niški portal | 28-Dec-2019 | 18:47

Niš u srcu – Ulica otvorenog srca

Niš u srcu – Ulica otvorenog srca je zimski ulični festival koji će trg Stevana Sremca (početak Kazandžijskog sokačeta, kod spomenika Stevana Sremca i Kalče) od 29. decembra do 1. januara ispuniti prazničnim duhom i novogodišnjim čarolijama! Prostor će ispuniti umetnine, ukusni zalogaji i topli napici, muzički program i kao i interaktivne radionice i predstave za najmlađe Nišlije!

Festival je humanitarnog karaktera, izlagači ne plaćaju zakup štandova ali će se deo prihoda donirati fondu za nabavku opreme i materjala za Srednju umetničku školu u Nišu. Na ovaj načiin želi se da se stimuliše razvoj umetnosti u našem gradu.

Festival je u organizaciji Fabrike umetnika i Turisticka organizacija Nis – Visit Nis uz podršku Kancelarija za mlade Grada Niša i IDEA kao glavnog partnera.

 

Program za najmlađe

 

Turistička organizacija Niš je partner festivala „Niš u srcu“ kada su u pitanju programi za najmlađe. Tokom sutrašnjeg dana mališane očekuju intersantni kreativni i zabavni sadržaji: 
- od 12 časova - radionica izrade novogodišnjih narukvica 
- 13 časova - predstava "Nije lako Deda Mrazu".

 

Novogodišnji fijaker u Tvrđavi do 31.12.2019. od 11-15.00 časova. 

Turisti koji su za vreme novogodišnjih praznika u Nišu, kao i naši sugrađani prvi put će imati priliku da se voze fijakerom u niškoj Tvrđavi. Zabavna vožnja sa Deda Mrazom biće organizovana svakog dana od 27.12 do 31.12.2019. od 11.00 do 15.00 časova. Polazna tačka za vožnju je ispred Letnje pozornice, a vaučeri se mogu preuzeti u Turističkom info centru u Tvrđavi. Sav prihod od vaučera ide udruženju NURDOR. Organizator je Turistička organizacija Niš u saradnji sa GO Crveni Krst i konjičkim klubom „Nonius“ iz Niša.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
UJY 4Mn
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: