JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 07-Apr-2021 | 09:20

Selo Trupale, ul. Radnička br. 36

Voda na površini, odlazi u dvorište korisnika i potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Radničkoj, kod broja 36. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Radničkoj i moguć prekid u ulicama Boračkoj i Branislava Nušića.

Ulica Svetolika Rankovića br. 65

Voda na ulici, za sanaciju kvara potrebno je raskopavanje u ulici Svetolika Rankovića, kod broja 65. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Svetolika Rankovića.

Ulica Bulevar Medijana br. 7

Pojavljuje se voda sa ulice u šahtu, potreban je iskop u ulici Bulevar Medijana, kod broja 7. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Bulevar Medijana (manji broj domaćinstava u okruženju mesta kvara).

Selo Popovac, ul. Ive Lole Ribara br. 16

Voda u šahti zbog kvara na prvom ventilu u selu Popovac, u ul. Ive Lole Ribara, kod broja 16. Zbog radova na osposobljavanju priključne veze moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati na označenoj adresi.

Selo Medoševac, ul. Dimitrija Tucovića br. 23b

Voda izlazi na površinu, potrebna je intervencija u šahti u selu Medoševac, u ul. Dimitrija Tucovića, kod broja 23b. Ukoliko vremenske prilike dozvole osposobljavanje priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića. 

Ulica Moravska br. 15

Voda curi na prvom ventilu i puni šaht u ulici Moravskoj, kod broja 15. Ukoliko se zbog vremena bude vršilo osposobljavanje priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Moravske.

Selo Popovac, ulica Borisa Kidriča br. 3

Voda puni šahtu zbog kvara na prvom ventilu u selu Popovac, u ulici Borisa Kidriča, kod broja 3. Ukoliko se zbog vremenskih prilika bude radilo osposobljavanje priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Borisa Kidriča (desetak domaćinstava).

Selo Trupale, ul. Radnička

Komentari
0
Pošalji komentar
gsQ 2WH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: