Otkrivamo kako pojačati imunitet i što pre se oporaviti nakon virusa

Izvor: Niški portal | 16-Mar-2021 | 00:40
Koji je najefikasniji način oporavka imuniteta i zaštite organizma od drugih infekcija, nakon preležanog COVID-19? Kako se što brže oporaviti nakon infekcije od novog korona virusa? To je glavna tema u naučnim krugovima, medijima, pa i svakodnevnom razgovoru.
 
Suprotno većini drugih virusnih infekcija, pokazano je da imunske ćelije pacijenta, čak 2-3 meseca nakon oporavka od SARS-CoV-2 infekcije, pokazuju „umor i iscrpljenost", što dovodi do povećane osetljivosti na druge infekcije (najčešće virusne). Klinički imunolozi preporučuju da se nakon normalizacije simptoma akutne SARS-CoV-2 infekcije što pre započne sa jačanjem imunskog odgovora primenom preparata koji imaju dokazanu efikasanost na povećanje broja, ali i funkcije imunskih ćelija kao što je Imunoglukan P4H.

Imunoglukan P4H je prirodan i dokazano efikasan proizvod za jačanje imunog odgovora. Njegova jedinstvenost je u tome da je jedan od retkih dijetetskih suplemenata sa jasnim i poznatim mehanizmom dejstva. Njegova efikasnost je prema rečima nadležnih, dokazana u sopstvenim kliničkim studijama, znači u kliničkim studijama sprovedenim konkretno na Imunoglukanu.
 
Imunoglukan P4H® je dokazano efikasan u jačanju imunog odgovora kod svih respiratornih infekcija i može se primeniti radi bržeg oporavka imunskog odgovora nakon preležanog COVID-19. Zbog svoje dokazane efikasnosti stavljen je na listu preporuka za jačanje imunog odgovora u ovoj infekciji, što je
i objavljeno u stručnoj literaturi evropskih imunologa.
 

 
Imunoglukan P4H®sa vitaminom C i cinkom možete primenjivati za oporavak i normalizaciju oslabljenog imuniteta nakon preležane SARS-CoV-2 infekcije jer povećava aktivnost i broj imunih ćelija koje su nam neophodne u ovom periodu, kako bismo se zaštitili od drugih infekcija koje vrebaju u okolini.
 
Sa druge strane Imunoglukan je sigurna i obavezna preporuka i kod pacijenata koji čekaju na svoju dozu vakcine kako bi osigurali zdrav i jak organizam i u ovoj situaciji treba uzimati 3 kapsule Imunoglukana dnevno.
 
Nakon vakcinacije preporuka je nastaviti sa primenom Imunoglukana i to u dozi od 1 kapsule dnevno.Sa Imunoglukanom ste sigurni da deluje, uz izuzetan bezbedonosan profil. Imunoglukan se ne resorbuje, nema sistemske distribucije tako da nema interakcija i može se bezbedno primenjivati i kod osetljivih grupa kao što su trudnice, dojilje i hronični pacijenti.
 
Na udaru su najčešće mala deca i osobe koje imaju mnogo kontakata sa drugima – ljudi koji rade u školama, vrtićima, prodavnicama, zdravstvenim ustanovama – i zato mogu češće da obole.
 
Aktivna briga za zdravlje treba da bude način života. Imuni sistem možemo ojačati proizvodima Imunoglukan P4H® za decu i odrasle.
 
Kod dece i odraslih sa čestim infekcijama disajnog sistema, koje ukazuju na smanjen imunitet preporučuje se upotreba proizvoda koji na prirodan način jačaju imuni odgovor. Imunoglukan P4H® s prirodnim bioaktivnim Imunoglukanom, vitaminom C i cinkom pogodan je za višemesečnu primenu.
 
Klinička ispitivanja potvrđuju sigurnost Imunoglukana P4H® kod dece već od prve godine života.
 
Imunoglukan P4H® smanjuje učestalost infekcija disajnog sistema (prehlada, otitis, upala krajnika, bronhitis) za 46% (kliničko ispitivanje u Srbiji, 311 dece).

Imunoglukan P4H® sadrži prirodni bioaktivni Imunoglukan® izolovan iz gljive bukovače, kao i vitamin C i mineral cink (kapsule), koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema i štite ćelije od oksidativnog stresa. Vitamin C takođe doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.
 
Praktični primeri upotrebe Imunoglukana P4H®, pored preventivne primene u toku i nakon Covid-19 infekcije:
* kod opšteg lošeg stanja tela (iscrpljenost, pad energije)
* kod povećanog fizičkog napora
* za ljude koji su u kontaktu sa obolelima
* kada dete krene u vrtić ili školu
* kada nam se infekcije ponavljaju

 
Imunoglukan P4H je dostupan u svim apotekama, a više informacija možete dobiti na info@imunoglukan.rs i www.imunoglukan.rs
Komentari
0
Pošalji komentar
1y5 6wH
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: