DEZINFEKCIJA JAVNOG PREVOZA

Izvor: Niski portal | 17-Mar-2020 | 09:01

Gradonačelnik Darko Bulatović obišao je prethodne noći glavnu i prigradsku autobusku stanicu u Nišu kao i garaže prevoznika kako bi se uverio da li se sprovodi naredba Štaba za vanredne situacije Grada Niša o obaveznoj dezinfekciji vozila javnog gradskog prevoza i putničkih terminala.

Ekipe Specijalističkog veterinarskopg institituta, specijalnim preparatima, neškodljivim za ljude, dezinfikovali su autobusku stanicu i sva vozila u garažama koja se koriste za prevoz putnika u Nišu, a to će se, kako je rečeno, narednih dana, raditi i na ostalim visokofrekventnim mestima u gradu, kao jedan od vidova borbe za suzbijanje epidemije korona virusa u Nišu.

"Narednih dana redovno ćemo dezinfikovati i pijace, šetališta, pešačke zone....sva mesta važna za naše sugradjane. Grad će, sa svoje strane, učiniti sve da se u najvećoj mogućoj meri spreči širenje virusa i epidemija zadrži pod kontrolom. Naravno, u tome nam je potrebna i pomoć i saradnja građana koji su dužni da disciplinovano poštuju sve mere i preporuke državnij organa kao i gradskog štaba za vanredne situacije", poručio je Gradonačelnik Bulatović. 

Komentari
0
Pošalji komentar
J6H i86
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: