A1 Srbija povećava kapacitet mobilne mreže u Nišu za 29 odsto

Izvor: Niški portal | 09-Sep-2021 | 13:00
Ukupno povećanje kapaciteta 4G mreže od 2017. godine iznosi 155 odsto
 
Kompanija A1 Srbija povećava kapacitet mobilne mreže na teritoriji Niša za 29 odsto u odnosu na prethodnu godinu, čime nastavlja aktivnosti u ovom gradu posle uspešno održanih projekcija na otvorenom domaćih restauriranih filmova prethodnog vikenda u okviru projekta „A1 Kinoteka“.
 
A1 Srbija (prethodno pod imenom Vip mobile) bez prestanka radi na unapređenju kapaciteta mobilne mreže na teritoriji Niša kako bi korisnici imali još brži internet, kvalitetniju mrežu i unapređeno korisničko iskustvo. O tome svedoči i podatak da ukupno povećanje kapaciteta 4G mreže na teritoriji ovog grada od 2017. godine iznosi čak 155 odsto.  
 
A1 Srbija je u razvoj mreže, koja obuhvata više od 2.150 baznih stanica i pokriva 98 odsto teritorije države, investirao više od 120 miliona evra u poslednjih pet godina. Ovogodišnju promenu imena kompanije prate rekordne investicije u unapređenje infrastrukture, proširenje kapaciteta 4G mreže i unapređenje data servisa na području čitave zemlje.
 
 
 
Najveći broj korisnika prelazi u A1 mrežu
Prema izveštaju RATEL-a A1 Srbija je mreža u koju je najviše korisnika prenelo svoje brojeve od početka 2021. godine. Već drugi kvartal zaredom A1 Srbija jedini je od tri vodeća mobilna operatora sa porastom broja korisnika.
 
 
A1 Srbija
Komentari
0
Pošalji komentar
NkB i4V
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: