Akademija Oxford na novoj adresi u Nišu

Izvor: Niški portal | 30-Jul-2021 | 12:45
Danas skoro svi znaju šta Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš može da pruži i da ponudi. Ono što treba da se naglasi je da se svakome ko upiše i završi kurs nemačkog ili engleskog jezika nudi mogućnost da potpuno besplatno pohađa online kurs iz ponude koji bude odabrao.
 
 
 
Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle
Škola stranih jezika Akademije Oxford u Nišu poštuje pravila takozvanog CEFR (The Common European framework for languages), odnosno Zajedničkog evropskog referentnog okvira za jezike, što znači da se kursevi engleskog, nemačkog i svih drugih stranih jezika iz ponude organizuju na ukupno šest nivoa.
Slobodnije rečeno, postoji osnovni, odnosno početni i viši početni, to jest A1 i A2 nivoi, gde se nastava organizuje za polaznike koji nikada nisu imali kontakt sa jezikom, preko viših nivoa, koji se svrstavaju u B i C grupu. Nivoi B grupe su okarakterisani kao srednji nivoi, to jest, niži i viši su označeni kao B1, odnosno B2 nivo, dok se i napredni nivoi, svrstani u C grupu dele na niži i viši napredni nivo znanja i okarakterisani su kao C1 i C2 nivo. To bi značilo da svako ima mogućnost ili da počne nemački jezik, odnosno engleski i svaki drugi da uči od početka ili da nadogradi prethodno stečeno znanje.
Na visokom nivou je i ponuda online kurseva, koje besplatno dobija svako ko bude upisao kurs engleskog jezika ili kurs nemačkog jezika.
Ono što se kandidatima nudi je mogućnost da se upoznaju sa karakteristikama mapa uma i da nauče da ih primene u praksi. Potom se nudi online kurs za tehnike pamćenja i organizaciju učenja, a pored njih i kurs za veštine prezentovanja.
Ukoliko neko želi da nauči kako funkcioniše brzo čitanje i da i njega primenjuje u praksi, nudi se i specijalizovani online kurs, koji obrađuje tu temu i koji dobija potpuno besplatno, ako upiše kurs nemačkog jezika ili kurs engleskog jezika.
U ponudi se, takođe, nalazi i online kurs za upravljanje vremenom i kurs kreativnog pisanja za decu, a možda se neko pronađe i u oblasti poslovne komunikacije. Svi oni koji žele da saznaju više o kreativnom načinu izražavanja u pisanoj formi imaju mogu potpuno besplatno da pohađaju i online kurs kreativnog pisanja, a dostupna su i online obuke pisanja za blog ili web.
Sasvim je jasno da su teme besplatnih online obuka vrlo zanimljive, te je nesumnjivo da svako ko bude upisao kurs nemačkog jezika ili engleskog ima mogućnost da se pronađe u onoj koja je njemu posebno interesantna.
 
 
 
Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu
Kako Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš posebno vodi računa o svojim najmlađim polaznicima, brine se i o tome da i oni steknu znanja primerena njihovom uzrastu.
Predavači, sa velikim iskustvom u radu sa decom različitih uzrasta, iza kojih stoji dugogodišnji rad sa najmlađim polaznicima će se pobrinuti da svaki mališan koji bude pohađao kurs engleskog jezika za decu na najbolji mogući način usvoji gradivo, a da pritom uživa učeći.
Predavači posebno vode računa da edukacija bude usklađena sa potrebama mališana u zavisnosti od njihovog uzrasta, s obzirom na to da su i mnogi stručnjaci saglasnisa tim, pa se tome pruža posebna pažnja.  
A svaki mališan koji bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu steći će znanja za taj uzrast, a kasnije će moći i da ih nadogradi kroz naredne kurseve za starije polaznike.
 
 
 
Kako upisati kurs nemačkog ili engleskog jezika?
 
Prijavljivanje i upis možete izvršiti na više načina. Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš se od 01.07.2021. godine nalazi na novoj adresi, u ulici Obrenovićeva broj 26, TPC „GORČA“, zgrada 1, sprat 1, tako da je jedan od načina prijave lično, u prostorijama škole.
Drugi načini prijave bi bili preko mail adrese nis@akademijaoxford.com ili putem brojeva telefona 018 245 128, 069 30 20 584 ili 069 20 90 584. Radno vreme škole je u periodu od 8 do 21 čas od ponedeljka do petka i od 09 h do 14 h subotom.
Planirano je da, shodno trenutnoj epidemiološki situaciji, kursevi nemačkog i engleskog jezika budu organizovani u prostorijama škole na uobičajeni način s obzirom na to da se maksimalno poštuju važeće mere i prati epidemiološka situacija. Ukoliko dođe do bilo kakvih promena, svi kursevi stranih jezika će biti organizovani u skladu sa njima. Svi polaznici će na vreme biti obavešteni o eventualnim izmenama u vezi sa načinom organizacije nastave.
 
Čekamo Vas na novoj adresi! 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
82u Af4
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: