Akcija ''Aurora'': Hapšenja i u Nišu

Izvor: Niški portal | 23-Mar-2018 | 19:11

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, u prethodna dva dana u akciji  ''Aurora'' koja je sprovedena na teritoriji više policijskih uprava u Srbiji u cilju suzbijanja opšteg kriminala, uhapsili su 270 osoba, zaplenili oko 30 kilograma narokotika i veću količinu oružja.  

Policija je zaplenila oko 25 kilograma marihuane, 254 grama heroina, 720 grama kokaina, 4,1 kilogram amfetamina, 580 tablete ekstazija, 578 komada raznih tableta i oko 70 kilograma kofein-hidrida koji se koristi za uvećavanje mase opojnih droga. 

Hapšenje zbog droge

Niška policija uhapsila je N. P. (1993), zbog postojanja  osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla 35 paketa marihuane.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Krađa električnih aparata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su i M. R. (1982) osumnjičenog da je iz jedne predškolske ustanove u selu Kraljevo, u opštini Aleksinac ukrao različite električne aparate i uređaje.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Aleksincu.

Krađa kablova i vodoinstalacionog materijala

Policija u Nišu uhapsila je A. S. (1998) osumnjičenog da je februara ove godine iz četiri preduzeća na području opštine Merošina ukrao kablove i vodoinstalacioni materijal.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teška krađa, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Komentari
0
Pošalji komentar
vOO CCR
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: