Amerikanac otvorio baštu! Ambijent inspirativan i poseban u svemu

Izvor: Niški portal | 27-Apr-2019 | 11:53

Restoran Amerikanac je dobropoznata kafana svakom Nišliji. Neko bi možda rek’o da je ona njeno veličanstvo među kafanama.

Koja je njena tajna? Godinama postoji na istom mestu, na kovanlučkom brdu, gde se nekad i nije baš lako popeti, a posle sići bude još teže. Ambijent se nije puno menjao tokom godina, kao ni utisak zadovoljnih gostiju.

Kakvu tajnu danas krije Amerikanac sa Palilule?

Ona je kafana za sve generacije, za mlade i za one koji baš to i nisu, ali se osećaju tako. U posebnom ambijentu, uz posebnu akustičnu muziku i neizostavnu preukusnu hranu može se samo uživati. Nema tu neke posebne tajne izgleda, jer sve je taman kako treba.

Ovog aprila otvorena je ponovo sezona bašte kafane Amerikanac. Ambijent inspirativan, poseban u svemu. Pogodan za popodnevna okupljanja u vreme ručka, a kako nam dolazi leto, tako će biti nezamenjiv i za večernja okupljanja sa prijateljima. Bogat meni je na raspolaganju. Ne treba posebno isicati kvalitet hrane jer je odličan.

Dođite kod Amerikanca i još jednom se uverite u njegov već potvrđen kvalitet. Tajna je da tajne nema. Kafana Amerikanac je jednostavno, njeno veličanstvo među kafanama.

Telefon +381 63 1922701

Više informacija o ovom ugostiteljskom objektu, možete pogledati u sekciji POSLOVNI RUČKOVI.

 

Palilulskom kaldrmom, pa uz Kovanluk, samo za vas - Restoran Amerikanac

Komentari
0
Pošalji komentar
7O2 Brd
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: