"Bez rada nema uspeha" - Uroš Milojević

Ako ste prošle sezone posećivali Narodno pozorište u Nišu, na ’’daskama koje život znače’’ svakako ste videli i Uroša Milojevića. Gledaćete ga i u ovoj, novoj sezoni. Ovaj mladi glumac uživa u svom poslu, a to se na sceni i vidi. Aktivan je i na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gde su brojni oni koji prate njegov rad i pružaju mu podršku.

Niški portal

Ko je zapravo Uroš čućete u emisji ’’Naši uzori’’, ali je sigurno i da će vas motivisati da više radite na sebi, jer on upravo to stalno čini – vredno radi. Kao dečak je želeo da svira violinu, ali je ipak želja da postane glumac bila uspešnija. Ljubitelji pozorišta imaju priliku da njegov rad prate u Reflektor teatru, Bitef teatru, niškom Narodnom pozorištu... Iskustva ima i van pozorišta.

Mladi ga možda i najbolje poznaju zahvaljujući društvenim mrežama tačnije Instagramu. Profil cacaiuki koji vodi zajedno sa koleginicom Slavicom Ljujić pobrao je brojne simpatije. O tome najbolje govore brojevi – više od 37.000 ljudi prati njihov rad. Zanimljive životne situacije Uroš i njegova koleginica prenose na duhovit i veoma šarmantan način. I teško da se nekome njihov rad ne dopada.

Od Uroša možemo puno toga naučiti. Između ostalog, on nam potvrđuje i da kada radite ono što volite, posao vam nikako ne pada teško.

 

Projekat se realizuje uz podršku grada Niša

 

*   Ova reportaža se realizuje u okviru projekta za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Niša u 2018. godini. Projekat sufinansiraju Grad Niš i Uprava za kulturu Niša.

Komentari
0
Pošalji komentar
VuW 720
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: