Bioskop Vilin Grad – repertoar od 13. do 19. februara

Izvor: Niški portal | 12-Feb-2020 | 10:07

Bioskop Vilin Grad – repertoar od 13. do 19. februara

Radni dani

Ema

Frka 3D

Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin

Ostrvo fantazija

Sonikov film sinh.

Tomazo

Dulitl  sinh.

Led 2

Vikend

Dulitl  sinh.

Ema

Frka sinh.

Frka 3D

Led 2

Prerušeni špijuni sinh.

Ptice grabljivice i fantastična emancipacija Harli Kvin

Ostrvo fantazija

Sonikov film sinh.

Vreme je za sankanje sinh.

 

Novi filmovi na repertoaru!

   

LED 2

od 14. februara 

Šta se tačno dešava u onom delu bajki nakon venčanja princa i princeze kada kažu „živeli su srećno do kraja života"?

Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve deluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvek promeniti njihove živote...

Trejler filma

EMA

13. februara 

Lepa, pametna i bogata, Ema Vudhaus, je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kome živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvek bila tu..

Trejler filma 

   

TOMAZO

od 13. februara 

Abel Ferara postavlja pitanje da li ostareli i namučeni reditelj može da nađe sreću u ulozi supruga i oca. Pitanje muči i glavnoj junaka Tomaza koga Ferara predstavlja sa nežnošću i razumevanjem, a Vilijam Defo ga igra brilijantno i otvoreno.

Kako se autor i junak pitaju, tako i publika treba da postavi pitanje da li joj je potreban još jedan film o požudnom, grešnom, a genijalnom reditelju u poznijim godinama – Tomazova posvećenost sopstenom duhu i Ferarina opširna studija karaktera daju pozitivan odgovor.

Trejler filma

OSTRVO FANTAZIJE

13. februara 

U Blumhausovom novom osvrtu na Ostrvo fantazija, zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Međutim, kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da rayreše misterije ostrva kako bi ga napustili živi.

Ostrvo fantazija je režirao Džef Vedlou, koji je scenario pisao sa Krisom Ročom i Džilijen Džejkobs, a producenti su Džejson Blum i Mark Toberof.

Trejler filma 

SONIKOV FILM

od 13. februara 

SONIKOV FILM je igrana, akciona avantura, komedija, inspirisana svetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovekom Tomom (Džejms Marsden).

Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spreče ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svetom. U filmu takođe glumi i Tika Sampter i Ben Švarc koji je Soniku pozajmio glas.

Trejler filma

Komentari
0
Pošalji komentar
fPq nrU
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: