Budimo humani - pomozimo Strahinji da čuje

Izvor: Niški portal | 05-Jul-2019 | 13:55

Niška humanitarka Marina Adamović je uputila poziv svim humanim Nišlijama da pomognu nalom Strahinji Milenkoviću kako bi dobio neophodne impalante i tako mogao da čuje glasove svojih najmilijih i zvuke koji ga okružuju. Strahinja sa porodicom živi na Kosovu i Metohiji, ali se trenutno porodica nalazi u Vlasotincu kako bi bili što bliže Kliničkom centru u Nišu.

Nakon Bera testa, ustanovljeno je da trogodišnji Strahinja Milenković ne čuje na jedno uho 95 posto, a na drugo 90 posto i tada dobija slušne aparate. Posle godinu dana na kontroli, utvrđeno je da ne čuje 100 posto na oba uha. Strahinjino stanje se pogoršalo, a aparati mu nisi pomogli.

Strahinji je neophodna ugradnja kohlearnih implanta kako bi imao priliku da čuje svet oko sebe i glasove svojih najmilijih. Porodica nije u mogućnosti da finansira operacije i ovim putem se obraća humanim ljudima da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Pomozimo Strahinji! Upišimo 665 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Komentari
0
Pošalji komentar
yzP RN3
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: