Nedelju najmlađi provode u bioskopu Cineplexx Niš

Izvor: Niški portal | 11-May-2019 | 10:48
 
Poletite sa Manu Munjom u nove avanture, ili upoznajte stanovnike Ružnjićgrada u kom žive plišane igračke u nedelju,od 12 do 17 časova na Porodičnom danu u bioskopu Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku. Uz kupljenu ulaznicu najsrećniji posetioci dobijaju poklon magazin za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven”.
 
 
Karte su u prodaji!
 
U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača, a naši junaci Ružnjići suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista. Ekipu sinhronizacije čine:Sara Jovanović, Ivan Jovic Ikac, Slaven Došlo, Jelena Jovičić, Boris Milivojević, Dušica Novaković, Bojan Perić i Marko Gvero.
 
Manu Munja je moderna priča o tome kako potpuni stranci mogu da žive zajedno u jednom društvu. Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Nominovan za najbolji scenario na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava, ovo je film koji ne smete propustiti.  Lena Kovačević izvodi glavnu numeru u filmu, a ostatak ekipe sinhronizacije je: Ognjen Drenjanin, Branislav Platiš, Vladimir Vasilić, Đorđe Simić, Miomir Dragićević, Sofija Trifunović, Jovana Cavnić, Simona Ćirović, Ana Mirović, Peđa Damnjanović, Jelena Popivoda, Marko Dolaš, Milan Zoričić i Zoran Stojić.
 
Trejler filma ,,Manu Munja“: https://youtu.be/SK79cQGb_rA
 
Trejler filma ,,Ružnjići“https://youtu.be/XGJaqAyCTmA
Komentari
0
Pošalji komentar
Jrd r0n
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: