Cineplexx Niš slavi rođendan!

Izvor: NiškiPortal | 26-Apr-2017 | 20:03

Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku održaće se u utorak 2. maja, uz sjajnu ponudu za sve posetioce. Na svoj rođendan Cineplexx Niš nagrađuje verne goste specijalnom cenom karte od 200 dinara! Ista cena ulaznice će važiti za 2D i 3D projekcije filmova.

Posetioci će na rođendan bioskopa Cineplexx Niš moći da pogledaju najaktuelnije filmove sa repertoara, među kojima su spektakularni osmi akcioni nastavak franšize Paklene ulice 8”, najgledaniji ruski ovogodišnji film, fantastični blokbaster Sila privlačnosti” kao i neverovatno uzbudljivu pustolovinu Izgubljeni grad Z.

  

Dobru zabavu i pregršt smeha garantuju i porodična animirana komedija koja je osvojila svet Mali šef”, simpatična Gorica Popović kao baba Stojanaka u neodoljivoj srpskoj komediji Kozje uši” i uzbudljiva porodična komedija Odjednom tata” sa Omarom Si u glavnoj ulozi.

  

Za sve one koji vole svoje kućne ljubimce, pripremili smo neodoljivu komediju Smisao života jednog psa”. Sve tinejdžere očekuje upoznavanje sa slatkim tajnama zavođenja uz Euhenija Derbeza i Salmu Hajek u šaljivom filmu Male tajne velikog latino zavodnika”, a najmlađa publika će imati priliku da uživa u animiranim avanturama Lepotica i zver” Štrumpfovi: Skriveno selo, sinhronizovanim na srpski jezik.

Kompletan rođendanski program koji će obuhvatiti više od 10 aktuelnih filmskih naslova možete pogledati na sajtu www.cineplexx.rs , dok vaše ulaznice za željenu projekciju možete obezbediti već danas na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Komentari
0
Pošalji komentar
BQn 3lP
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: