"Dobra organizacija vremena je ključ uspeha" - Nikola Ždraljević

S obzirom na perspektivu koju imaju Informacione tehnologije, veliki broj mladih u našem gradu odlučuje da se upravo time bavi. Interesovanje za Elektronski fakultet se poslednjih godina povećalo, što je bilo i očekivano. Upravo zato što smatra da je elektronika budućnost, i Nikola Ždraljević je odlučio da se njome bavi. Zainteresovao se za ovu oblast, a da mu dobro ide pokazuje i to što je prvi diplomirao u svojoj generaciji na Elektronskom fakultetu. Takođe, Nikola je i sportista. Bavi se odbojkom, a bio je juniorski reprezentativac Srbije u ovom sportu.

Niški portal

Ipak, Nikola se bavi još nekim važnim stvarima. On je i koordinator Kancelarije za mlade gradske opštine Medijana te se bavi i omladinskom politikom u gradu. Kaže da mu je cilj da što više mladih okupi na jednom mestu i kreira ideje i predloge koje će pozitivno uticati na sve nas.

Smatra da je dobra organizacija izuzetno važna kako bi se postizali dobri rezultati u različitim oblastima.

Šta su mu još ciljevi, ko mu pruža najveću podršku i zašto je odučio da se bavi različitim aktivnostima, čućete u emisiji ''Naši uzori''.

 

Projekat se realizuje uz podršku grada Niša

 

*   Ova reportaža se realizuje u okviru projekta za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Niša u 2018. godini. Projekat sufinansiraju Grad Niš i Uprava za kulturu Niša.

Komentari
0
Pošalji komentar
Or6 0ZX
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: