Dragana Mirković nastupa u Sokobanji

Izvor: Niški portal | 09-Aug-2022 | 11:06
Međunarodni Festival „Prva harmonika Srbije, Sokobanja 2022, koji se održava od 10 – 12. avgusta u Sokobanji otvoriće folk diva Dragana Mirković.

Prava pomama i euforija vladaju u Sokobanji pred sutrašnji nastup Dragane Mirković. Osim što slobodnih mesta za boravak u ovom poznatom turističkom mestu nema ni za lek, tu su i oni koji su u banju došli da se leče, ali kako kažu koncert Dragane Mirković neće propustiti.
 
- Ovde sam došao na lečenje imam astmu, ali bez obzira na to kartu sam kupio i idema na Draganin koncert, pa gde ćete lepšeg leka od nje i njene muzike, priča nam Miodrag sa osmehom.
 
 
 
I ako svakog dana na šetalištu u Sokobanji prodaje sladolede Goca planira da na dan koncerta Dragane Mirković zatvori frižidere kako bi kako kaže prisustvovala ovom događaju.
 
- Ja nju mnogo volim. Videla sam skoro kako peva po kiši na koncertu, pa kako tera obezbeđenje da bi joj publika bila do nje i bine, pa se slika sa svima, tako da u sredu zatvaram sve i idem na koncert, priča Goca dok pevuši Dragannu pesmu ,,Vrati mi se ti''.
 
Nastup folk dive Dragane Mirković u Sokobanji održaće se u sredu 10.Avgusta od 21 h, a karte za taj dan su skoro rasprodate.
Komentari
0
Pošalji komentar
B2h qC4
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: