Dušan Savić pobednik Ahilej Beograd opena 2021 u bodibildingu

Izvor: Niški portal | 11-Oct-2021 | 05:46
Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (31) iz Prokuplja osvojio je danas prvo mesto na IFBB Ahilej Beograd open 2021 u bodibildingu.
 
Dušan Savić je u kategoriji bodibilding seniora do 80kg odneo ubedljivu pobedu.
Sledi 16. Oktobra. Državno prvenstvo u Zemunu, koje je kruna za celu 2021 godinu i ujedno je to najbitnije takmičenje u našoj zemlji, a ujedno je Državno prvenstvo izborno za sastav reprezentacije koja će ići na Svetsko prvenstvo u Španiji.
 
Podsećanja radi, Savić je aktuelni vicešampion Balkana, petostruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu, treći u Evropi i peti u svetu. 
To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.
 
 
"Jako sam ponosan na sebe zbog nove 24-te pobede u mojoj karijeri, pogotovo što sam u pripreme ušao sa zakašnjenjem zbog ozbiljne povrede grudnog mišića i prava je dilema bila da li su pripreme u takvom stanju uopšte moguće.
Međutim rešio sam da stisnem zube i pokažem sebi od čega sam satkan i uradio rigorozne pripreme i evo danas ubedljivo pobedio, a krenuo iz ogromnog minusa. 
Sada je fokus na predstojeće Drzavno prvenstvo i pokušaju da šesti put za redom budem Državni šampion i kvalifikujem se za Svetsko prvenstvo u Španiji."
 
"U poslednje vreme aktivno se bavim i trenerskim poslom jer sam i licencirani fitness trener i dosta sam posvećen klijentima. 
Jako je popularna online saradnja preko interneta, gde me svi zainteresovani polaznici mogu kontaktirati putem Instagram naloga dusan_savic_official".
 
Dušan iza sebe ima 46 takmičenja i 43 osvojenih medalja, od kojih 24 zlatne, 11 srebrnih i 8 broznanih.
 
 
 
Autorska prava na teskt i fotografije: Dušan Savić
Komentari
0
Pošalji komentar
nPV y4c
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: