FK Radnički predstavio novog trenera

Izvor: Niški portal | 20-Mar-2018 | 23:05

Fudbalski klub Radnički i zvanično je predstavio novog šefa stručnog štaba Dragana Antića, koji je u ponedeljak na sednici Upravnog odbora jednoglasno postavljen na tu funkciju.

Foto: FK Radnički Niš

Podsećanja radi, Antić je na Čair stigao iz vranjanskog Dinama, u kojem je obavljao funkcije predsednika i prvog trenera. Sa tim klubom je ostvario dobre rezultate i ostavio ga na 1. mestu Prve lige Srbije.

Radnički preuzima u momentu kada je ovaj klub na 3. poziciji u Superligi sa 49 bodova, ali i u seriji od dva poraza, koja je pretrpeo od Spartaka i Voždovca, što je sada već bivšeg trenera Bobana Dmitrovića nateralo da ponudi ostavku, koja je prihvaćena.

Antić, koji je u svojoj igračkoj karijeri nastupao za Radnički, najavio je naporan rad u narednom periodu.

''Došao sam u Radnički na poziv Upravnog odbora da pomognem u teškoj situaciji. Volim ovaj klub, u njemu sam proveo lepe igračke dane. Vezan sam za Radnički isto kao i za Dinamo. Želim da sa Radničkim izađem na evropsku scenu, to je moj primarni cilj. Mislim da ekipa poseduje kvalitet i da može da pruži mnogo više od onoga što je prikazala u dosadašnjem delu sezone. Gledao sam većinu utakmica Radničkog u tekućem prvenstvu i znam šta treba ispraviti kako bi ekipa napredovala. Treniraćemo žestoko i uveren sam da ćemo biti maksimalno spremni za sledeći meč'', rekao je Antić.

Novi trener je najavio i da će ekipa narednih nekoliko dana provesti u Ohridu, gde će obaviti mini-pripreme, jer se za vikend, zbog obaveza nacionalne selekcije, neće igrati utakmice u Superligi Srbije.

Antić će na klupi Radničkog debitovati na utakmici protiv Vojvodine za deset dana pred domaćim najvijačima.

Komentari
0
Pošalji komentar
a5m ETP
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: