Hitna pomoć napadnuta u selu Bubanj

Izvor: N.P. | 16-Mar-2016 | 14:21

Prilikom intervencije na terenu danas oko podneva uniškom selu Bubanj fizički je napadnuta ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć iz Niša. Prema prvim informacijama lekar, medicinska sestra i vozač ambulantnog vozila niške hitne dobili su preko radio veze nalog iz centrale da krenu do sela Bubanj, pošto je prethodno u zavod stigao telefonski poziv iz porodice jedne mlade žene koja je pretila samoubistvom.


Samo desetak minuta kasnije po dolasku do objekta te porodice, već na ulazu u dvorište članovima ekipe medicinske pomoći zabranjeno je da krenu dalje. Neko je, saznaje se, rekao da im se neće dozvoliti da uđu u kuću, pošto je žena od 37 godina podgila ruku na sebe i preminula. Kada su iz niške hitne ipak krenuli prema kući, na njih su nasrnuli pojedini članovi porodice i isterali ih iz dvorišta.


Posle ovog napada članovi ekipe niške hitne uputili su se u centar sela, gde su sačekali policiju, koja je stigla na intervenciju. U toku je saslušanje ekipe hitne i očevidaca ovog nemilog događaja, rečeno nam je u ovojzdravstvenoj ustanovi, gde nam je samo potvrđeno da niko nije povređen...
(Uskoro opširnije.)

Komentari
0
Pošalji komentar
Zow XRD
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: