JKP Mediana Niš: Brinućemo i o površinama koje nisu deo Programa koji smo preuzeli jer nam je cilj da građani budu zadovoljni

Izvor: Niški portal | 25-Jul-2018 | 20:30

JKP Mediana Niš:

Brinućemo i o površinama koje nisu deo Programa koji smo preuzeli jer nam je cilj da građani budu zadovoljni

JKP "Mediana" Niš je preuzimanjem Programa održavanja javnih zelenih površina na Novom groblju, preuzela 19 radnika od JKP "Gorica" i za samo nekoliko dana okošene su i uređene javne zelene površine širine veće od 3 metra, kako Program i nalaže.

Kako su građani nezadovoljni održavanjem samih grobnih mesta i prostora između grobnih mesta (što nije obuhvaćeno Programom koji je preuzet od JKP "Gorica"), odlučili smo da se u saradnji sa JKP "Gorica" i taj deo uredi jer je najbitnije da građani Niša budu zadovoljni i groblje očišćeno od divljeg rastinja.

 

jkp mediana

 

Zajednički radovi JKP “Mediana” i JKP “Gorica”, udruživanjem sredstava radnika i mehanizacije, su počeli u ponedeljak, 23.07.2018. godine i prema Planu rada trajaće do 45 dana zavisno od vremenskih uslova.

Plan je da se očisti svih 400 parcela koje postoje na groblju, dinamikom od najviše 100 parcela nedeljno i nadamo se da će u bliskom, budućem periodu građani biti zadovoljni učinjenim.

Nakon frontalnog čišćenja, u narednim mesecima ne sme se zaboraviti i redovno održavanje i to će biti jedan od naših prioriteta.

 

 

Komentari
0
Pošalji komentar
xL3 Miy
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: