JKP NAISSUS: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Izvor: Niški portal | 25-Jun-2019 | 09:13

Ulica Nikole Uzunovića br. 49

Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Nikole Uzunovića.

Suvi Do, ulica Danila Vučkovića br. 16.

Kvar u šahti, potreban je pronalazak servisnog ventila zbog zamene prvog ventila. Zbog radova na popravci priključne veze, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u istoimenoj ulici.

Novo Selo, ulica Sime Dinića, kod brojeva 11b i 99.

Kvarovi u šahtama, potreban je pronalazak servisnog ventila radi zamene zupčaste spojnice. Zbog radova na popravci priključnih veza  moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu Novog Sela (ul. Sime Dinića).

Selo Mramorski potok

Otklonjen je kvar u pumpnoj stanici“Mramor 2“ i napunjen je rezervoar. Nakon kratkog vremena očekuje se stabilizacija sistema i normalizacija vodosnabdevanja u selu Mramorski potok.

Na raskrsnici Vizantijskog bulevara i Bulevara Medijana.

Nastavljaju se radovi na ispiranju mreže i popravci složenog kvara na Bulevaru Medijana kod mosta (u blizini tržnog centra “Lidl“). Završetak radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa tokom nedelje nakon laboratorijske potvrde ispravnosti vode.

Komentari
0
Pošalji komentar
n1l Qvu
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: