"Sreću treba pronaći u sebi. Jedino čovek koji je zadovoljan sobom može da inspiriše i da pomaže drugima" - Ana Petrović

Još kao devojčica je znala da su daleke zemlje, putovanja, različite kulture i turizam njena interesovanja. Putovanja su za nju najlepši san. Želi da putuje što više i da se usavršava na taj način, a onda tek da prenosi svoje utiske i znanje krajnjem korisniku – turisti. Kako je to angažovati se, ulagati sebe i „igrati” kroz neizvesno,  oslanjajući se jedino na sopstveni entuzijazam i veru, želeli smo da čujemo od nje.

Niški portal

O tome kako se uz brata, koji se takođe bavi turizmom, i uz neophodnu podršku porodice postaje Master turizmolog, govoriće nam Ana u novoj emisiji „Naši uzori”, a koliko je poznavanje stranih jezika bitno, Ana napominje tek onako, jer se to podrazumeva za nju.

Uvek nasmejana i vedra i nadasve neposredna, prijatna i inspirativna u komunikaciji, Ana će nam govoriti i o svom angažovanju u studentskoj organizaciji AEGEE i kako je biti njen predsednik.

Voleti svoju zemlju je imperativ za nju. Koliko lepih mesta i koliko lepe prirode u Srbiji ima, kaže ona za Niški portal, kao predstavnik udruženja Srbija za mlade.

Sreću treba pronaći u sebi. Jedino čovek koji je zadovoljan sobom može da inspiriše i da pomaže drugima, kaže Ana.

Projekat se realizuje uz podršku grada Niša

 

*   Ova reportaža se realizuje u okviru projekta za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Niša u 2018. godini. Projekat sufinansiraju Grad Niš i Uprava za kulturu Niša.

Komentari
0
Pošalji komentar
mCZ cv8
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: