Karte za koncert Električnog orgazma u prodaji

Izvor: Niški portal | 26-Nov-2016 | 09:55

Čuveni beogradski rok bend Električni orgazam gostovaće, nakon skoro tri godine, u Nišu i to u okviru turneje kojom obeležava 30 godina od izlaska kultnog albuma "Distorzija". Koncert će biti održan u petak, 16. decembra, u klubu Feedback od 22 sata.
-Jako se radujemo da ćemo u Nišu svirati kompletnu "Distorziju", jer je to svakako jedan od mojih omiljenih albuma benda. Zapravo, nikad nismo svirali ceo album i ovo će biti jedinstvena prilika da ljudi čuju te pesme uživo, i to od prve do poslednje, redosledom koji je bio i na originalnom izdanju”, kaže frontmen Srđan Gojković Gile.

Pored 11 pesama sa pomenutog albuma, Električni orgazam će na niškom koncertu izvesti i svoje druge hitove, kao što su: "Igra rokenrol cela Jugoslavija", "Zlatni papagaj", "Nebo", "Bejbe ti nisi tu", "Spojimo se sad", "Kako bubanj kaže", "Seks, droga, nasilje i strah”, “Krokodili dolaze” i druge, a koncert će trajati puna dva sata.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 700 dinara mogu se kupiti u Cd Sound music shop-u (na kraju novog podzemnog prolaza), Energy music shop-u (TPC Kalča-prizemlje), pivnici Nemir (Obilićev Venac 35) i pivnici Ministarstvo (Vojvode Vuka 12). broj karata je ograničen i, ukoliko ih bude bilo, na dan koncerta će koštati 800 dinara.

Komentari
0
Pošalji komentar
mPR Sm7
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: