Košarkaski klub u kolicima Nais iz Niša novi je šampion Srbije

Izvor: Niški portal | 10-Jul-2022 | 23:36

Košarkaški klub u kolicima Nais iz Niša novi je šampion Srbije. Poslednjeg takmičarskog dana u dvorani Mega Factory odigrane su poslednje dve utakmice u kojima je ekipa Naisa prvo savladala Mačvu BN sa 45:40, a potom je i ekipa Mega Despota takođe nadigrala tim iz Bogatića sa 48:43. Na taj način, iza prvoplasiranog Naisa drugo mesto pripalo je ekipi Mega Despota dok su treću poziciju zauzeli košarkaši u kolicima Mačve BN.

Foto: Košarka u kolicima

Predsednik KKK Mega Despot Nikola Đurđević izrazio je veliku zahvalnost svim strukturama u Košarkaškom klubu Mega MIS, na podršci koju su tokom čitave sezone pružali košarkašima u kolicima.

"Naš partnerski odnos traje godinu dana i ovo je bila kruna naše saradnje. Organizacija utakmica je bila izvanredna i zato bih se zahvalio ljudima iz Mege na ogromnoj pomoći, ali i svim klubovima koji su učestvovali u ovom takmičenju. Veliko hvala dugujemo Goranu Ćakiću, generalnom menadžeru Mege i Velimiru Mihailoviću, predsedniku kluba koji su od početka do kraja izgurali ovaj ceo projekat. Mega je pokazala da je društveno odgovoran klub koji u sebi nosi i dozu humanosti, jer se na ovaj način bori za prosperitet košarke u kolicima u Srbiji", rekao je Đurđević.

Komentari
0
Pošalji komentar
qSp 35F
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: