Lild se ubrzano širi: Otvoren još jedan u Nišu

Izvor: Niški portal | 10-Sep-2021 | 07:40
U Nišu je otvorena druga Lidl prodavnica, na adresi Blagoja Parovića 1B. Druga Lidl prodavnica u Nišu, ujedno je i 53. prodavnica ove kompanije u Srbiji. Sve prodavnice karakterišu veliki parkinzi, brze kase i pažljivo odabrana ponuda više od 1.800 proizvoda, čiji deo sada čine i domaći proizvodi pod novim brendom S ljubavlju, domaće.

„Sa novom prodavnicom, bliži smo još većem broju Nišlija koji vole da kupuju kod nas. Novo u našoj ponudi je Lidl brend S ljubavlju, domaće, koji se sastoji od oko 80 proizvoda dobavljača iz Srbije. Ovi proizvodi biće deo stalne ponude Lidla, i pored visokog nivoa kvaliteta, odlikuju ih i specifična svojstva, pa tako možete probati sveže mleko i jogurt sa čak 4% mm, voćni jogurt sa 16% udela komadića voća, domaće vanilice i mnoge druge tradicionalne proizvode iz Srbije", izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u Lidlu Srbija, Martina Petrović.
 


Kompanija Lidl Srbija je proširila svoj tim sa oko 20 novih zaposlenih u Nišu. Zvanična potvrda o uspešnosti kompanije u segmentu zadovoljstva zaposlenih stigla je kroz sertifikat za najbolje poslodavce na tržištu, „Top Employer Serbia 2021", koji dodeljuje Top Employer institut iz Holandije.

Tokom gradnje druge prodavnice u Nišu, za glavnog izvođača radova, kao i mnogo puta do sada, angažovana je domaća firma. Dodatno, kao dobar komšija, Lidl je u zoni ulice Blagoja Parovića uredio trotoar i obezbedio oko 40 parking mesta za javnu namenu.

Radno vreme nove Lidl prodavnice je od 8-22h.

Lild se ubrzano širi, a kako Niskiportal.rs saznaje uskoro se Lidl market otvara i u Prokuplju.
Komentari
0
Pošalji komentar
QZW wRF
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: