Medijanino leto nastavljeno uz hitove Željka Vasića i Mire Škorić

Izvor: Niški portal | 11-Aug-2022 | 10:41

Niš pevao sa Željkom i Mirom

Verni posetioci Medijaninog kulturnog leta i ljubitelji dobre muzike, druge večeri „Medijaninog kulturnog leta 2022.“, imali su prilike da slušaju poznate hitove u izvođenju pop pevača Željka Vasića, ali i da uživaju u pop folk zvuku našeg poznate pevačice Mire Škorić.

 

Većinu svojih pesama Željko je sam napisao, ali i komponovao. Do sada je izdao tri albuma, a neke od njegovih najpopularnijih pesama, u kojima je publika mogla da uživa su pesme „Žena kao ti“, kojom je i započeo karijeru na festivalu Sunčane skale 2000.godine, „Pratiš me u stopu“, „Nisam od juče“, „Samo moja“ i mnoge druge.
 

U nastavku večeri, posetioce Svetosavskog parka, svojim pesmama zabavljala je i napravila sjajnu atmosferu, Mira Škorić. Ova pevačica ima 14 snimljenih albuma i veliki broj hitova. Veliki uspeh dostigla je snimivši pesmu “Zašto nosiš prsten moj”, a prekretnicu u njenoj karijeri predstavlja 1993. godina, kada izdaje album „Otkači“ sa čak 12 hitova - „Otkači“, „Ti si k'o i ja“, „Ne daj me majko“, „Manastir“, „Strah od ljubavi“, „Niz vene mi tiho tečeš“...
 
U četvrtak, 11. avgusta, od 21 sat, Nišlije i svi posetioci Grada Niša, moći će da uživaju u parku Sveti Sava, u modernom zvuku i nastupu pevačice Anđeline Vujović i njenog benda.
 
Poznatija kao Angelina, ova mlada pevačica postala je prepoznatljiva po odličnim interpretacijama popularnih pesama, a u decembru 2018. godine je objavila svoj prvi singl pod nazivom „Potez loš“.
Od tada, snimila je singlove „Pile moje“, „Sijam“, „Budi u blizini“, „Ko si ti u stvari“, „Crne noći“, „Čekam te ja“, „Neko kao ti“, kao i duete sa Teodorom Tarom Stojanović i Ognjenom Jovanovim. Prošle godine izdala je dva dueta sa Eminom Jahović i Harisom Džinovićem.
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
oiR Pyf
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: