NE PROPUSTITE! VELIKI LETNJI POPUST!

Izvor: Niški portal | 22-Jun-2021 | 08:58
Bliži nam se leto, vreme je odmora, pa odmaraju i cene, stoga i Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš želi da se pridruži. Svakome ko se bude upisao na letnji kurs jezika, bilo da je to engleski, nemački, francuski, italijanski ili ruski jezik, odobrava se popust od 50% za sve zainteresovane koji se budu prijavili do 01.07.2021.godine.
 
 
 
Kursevi nemačkog i engleskog jezika za odrasle
U skladu sa Zajedničkim evropskim referentnim okvirom za jezike - CEFR (The Common European framework for languages), tj. prema propisanim pravilima koja se tiču učenja stranih jezika, a kojih se Škola stranih jezika Akademije Oxford u Nišu pridržava, kursevi stranih jezika, među kojima su i engleski i nemački jezik, se organizuju u šest nivoa: niži početni – A1 nivo ili viši početni A2 nivo, zatim niži srednji – B1 i viši srednji -B2 nivo, a potom i niži i viši napredni nivo koji su među poznavaocima popularni kao C1 i C2 nivo. Akademija Oxford u Nišu svakome ko želi da započne učenje engleskog, nemačkog ili bilo kog drugog jezika, ili da svoje znanje nadogradi i usavrši, to omogućava.
 
Kursevi engleskog i nemačkog jezika za decu
Ovog leta nismo zaboravili ni na naše najmladje. Vreme je raspusta, ali za zabavu uvek ima mesta! Škola stranih jezika Akademije Oxford Niš će tokom leta organizovati četiri besplatne radionice engleskog jezika, tako da možete da dovedete Vaše mališane da se zabavimo, a pritom nešto i naučimo.  Predavači sa iskustvom u radu sa najmlađim polaznicima će se potruditi da ponaosob približe gradivo svakom detetu koje bude pohađalo kurs engleskog jezika za decu kao i da učenje učine zanimljivim.
Svaki mališan koji bude pohađao kurs nemačkog jezika za decu, steći će znanja za svoj uzrast, koja kasnije može nadograditi kroz napredne nivoe kurseva.
 
 
 
Kako upisati kurs nemačkog ili engleskog jezika?
Prijavu na letnje kurseve jezika  možete izvršiti lično u periodu od 08 h do 21 h radnim danima ili subotom od 09 h do 14 h u našim prostorijama, putem mail adrese nis@akademijaoxford.com ili putem brojeva telefona 018/ 245 - 128, 069/ 30 - 20 - 584 ili 069/ 20 - 90 - 584.
 
Gde nas možete naći?
Škola stranih jezika Akademija Oxford Niš će od 01.07.2021.godine biti na novoj adresi u ulici Obrenovićeva 26, u sklopu TC „Gorča“.
 
Šta još možemo učiniti za Vas?
Pored škole stranih jezika, Akademija Oxford Niš je tu za Vas ukoliko Vam budu trebale prevodilačke usluge, bilo da je u pitanju prevod ssa overom ili bez overe sudskog prevodioca, sa srpskog na skoro sve svetske jezike i sa skoro svih svetskih jezika na srpski jezik.
 
 
 
Tu smo za Vas i ako Vam je potrebno da usavršite svoje poznavanje rada na računaru jer pored osnovnih poslovnih kurseva gde spada rad u WINDOWS-u, WORD-u, EXCEL-u, POWER POINT-u, kod nas možete završiti i kurseve za grafički dizajn, web dizajn, progarmiranje i mnoge druge.
 
A ukoliko želite da se stručno osposobite, kod nas možete i to. Preko 300 zanatskih zanimanja Vas čeka, bilo da želite da naučite novi zanat ili da se usavršite.
 
Akademija Oxford!
 
ČEKAMO VAS!
 
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
fBB YN2
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: