Na Čairu u organzaciji plivačkog kluba Sveti Nikola, održan međunarodni plivački miting Sveti Nikola

Izvor: Niški portal | 22-Dec-2021 | 21:50
Na bazenima S.C. Čair u organzaciji plivačkog kluba Sveti Nikola, ovog vikenda, održan je jubilarni XXX međunarodni plivački miting Sveti Nikola.
 
U izuzetno jakoj konkurenciji, od gotovo 400 plivača iz 45 klubova iz Albanije, Bugarske, BiH, Makedonije, Hrvatske i Srbije, najuspešniji su bili Uroš Nikolić  , P.K. Vojvodina, u muškoj konkurenciji, sa osvojenih 2229 FINA bodova u zbiru tri disciplina i Milutinović Katarina, P.K. Partizan, u ženskoj konkurenciji sa osvojenih 2300 FINA bodova u zbiru tri disciplina, koji su proglašeni za najbolje takmičare mitinga.
 
 
 
U memorijalnoj trci „Aleksandar Jovanović" 50m delfin stilom, pehare su osvojili Djuričić Nenad u muškoj i Milutinović Katarina u ženskoj konkurenciji!!!
 
Najuspešniji u ekipnom plasmanu bio je P.K. 11. April sa osvoje 33 medalje (16 zlatnih, 9 srebrnih i 8 bronzanih)!!!
 
Naš klub osvojio je 39 medalja (9 zlatnih, 11 srebrnih, 19 bronzanih). Osvajači medalja za naš klub bili su: Tošić Ilija, Stojić Uroš, Djordjević Željko, Laković Aleksandar, Jovanović Djordje, Živković Luka, Bugarinović Kosta, Jovanović Veljko, Jovanović Aleksa, Nikolić Mina,Milosavljević Dunja, Stanojević Nina, Stajić Ana i Stefanović Marija, navode iz kluba.
 
Zahvaljujemo se svim klubovima i plivačima koji su učestvovali, gradu Nišu i S.C. Čair, Areni i ostalim sponzorima koji su pomogli naš klub i organizaciju, dodali su potom.
 
 
Komentari
0
Pošalji komentar
vr5 ju5
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: