Naisa furiozno protiv Voždovca

Izvor: Niški portal | 04-Nov-2019 | 08:10

Rukometašice Naise odigrale su nadahnuto i ubedljivo savladale ekipu Voždovca koja je prethodnih godina znala da bude neugodan rival.

Krenula je Naisa silovito, a mesto u startnoj postavi opravdala je Teodora Petković sa 2 gola i 2 asistenciju na početku meča. Gde je Teodora stala, nastavila je Milena Milojević koja je koristila dobra proigravanja na crti, pa je već polovinom prvog dela na svom kontu imala 5 golova za ubedljivih 9-4 za Naisu. U tom periodu odlična je bila i Milena Petković na golu sa 5 odbranjenih udaraca. Sa dobrim odbranama nastavila je i Anastasija Čogurić, koja je čak 10 puta dobro intervenisala. Čvrsta odbrana otvorila je prostor za Naisinu raznovrsnu igru i brze kontre, koje su uspešno realizovale Marija Filipović, Jelena Đurović i Sanja Stamenković, za konačnih 34-22 na semaforu.

Za igračicu utakmice proglašena je Sanja Stamenković koja je bila i najefikasnija sa 6 golova, 5 je postigla Milena Milojević, a po 4 Jelena Đurović i Teodora Petković.

Trener Svetislav Jovanović pružio je šansu svim igračicama, pa i onim najmlađim Lidiji Ivković, Maši Rajković i Emiliji Aranđelović. One nešto iskusnije-Teodora Zdravković i Sanja Stamenković u potpunosti su opravdale poverenje.

U narednom kolu Naisa gostuje ekipi Medicinara u Šapcu.

Komentari
0
Pošalji komentar
24v etj
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: