Naisa otputovala na Madeiru

Izvor: Niški portal | 06-Mar-2020 | 09:15

Jedini preostali srpski predstavnik u rukometnim evro-kupovima, ekipa ŽRK Naise iz Niša otputovala je za Madeiru, gde će sa portugalskim predstavnikom odigrati dvomeč ¼ finala Čelendž kupa.

Oba meča biće odigrana na portugalskom ostrvu u Atlantiku, jer zbog slabih avio linija u ovom delu godine, nije bilo moguće organizovati  utakmice i na Madeiri i u Nišu.

Ekipa Naise krenula je na put u sredu uveče 4.marta, letom iz Sofije za Minhen. Nakon presedanja u Minhenu, lete za Lisabon, odakle hvataju avio vezu za Madeiru. Nakon 20-ak sati puta, ekspedicija Naise trebalo bi da u četvrtak 5.marta oko 17,30 sati sleti na aerodrom „Kristijano Ronaldo“ na Madeiri.

Devojke će imati tačno 2 dana do prve utakmice.

U taboru Nišlijki veruju da mogu da eliminišu portugalsku ekipu i pored napornog puta i činjenice da će u dva dana morati da odigraju dve utakmice. Šef Stručnog štaba Svetislav Jovanović dobro je snimio protivnika i upoznao tim sa vrlinama i manama protivnika.

S Madeira uspela je u međuvremenu i da se pojača, ali to ne bi trebalo bitnije da utiče na odnos snaga na terenu.

Prva utakmica sa CS Madeirom igra se u najvećem gradu na ostrvu -Funšalu, u hali „Bartolomeu Perestrelo“ u subotu 7.marta od 17,00 sati, a revanš, u kome će formalni domaćin biti Naisa, biće odigran dan kasnije, u nedelju 8.marta od 17,00 sati.

Pobednik ovog dvomeča, u polufinalu Čelendž kupa sastaće se sa boljim iz hrvatskog duela RK Lokomotiva-RK Bjelovar.

ŽRK Naisa je 2007.godine osvojila Čelendž kup i jedini je niški sportski kolektiv sa evropskim trofejom

Komentari
0
Pošalji komentar
9LD ie8
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: