Nastavak akcije na suzbijanju narkotika

Izvor: Niški portal | 24-Jan-2018 | 12:27

U nastavku akcije na suzbijanju krijumčarenja narkotika, niška policija uhapsila je A. L. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Foto: PU Niš

Policija je prilikom pretresa stana u kojem boravi osumnjičeni pronašla šest paketića sa više od sedam grama kokaina, a u njegovom džepu još jedan paketić sa 0,58 grama. Sumnja se da je droga bila namenjena daljoj prodaji.

 

Foto: PU Niš

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i, uz krivičnu prijavu, biće sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 

Foto: PU Niš

Policija je u akciji suzbijanja narkotika uhapsila i S. S. (1991) iz Svrljiga, takođe zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je u džepu jakne osumnjičenog pronašla dva paketića sa 305 grama marihuane, a prilikom pretresa njegove kuće još pet paketića sa oko 30 grama, paketić sa 3,8 grama materije nalik na amfetamin i vagicu za precizno merenje sa tragovima droge. Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena prodaji.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i uz, krivičnu prijavu, biće sproveden tužiocu Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

Komentari
0
Pošalji komentar
kso 7WB
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: