Nenad Lalatović treći put trener Radničkog

Izvor: Niški portal | 06-Sep-2022 | 06:37
Nenad Lalatović se i zvanično vratio u Niš i treći put u poslednje četiri godine preuzeo ekipu Radničkog.

On je treći šef stručnog štaba Radničkog ove sezone, posle Tomislava Sivića i Saše Mrkića.

Lalatović je u sezoni 2018/19 vodio Radnički do naslova vicešampiona Srbije i to je najbolja sezona u istoriji ovog kluba na domaćoj sceni.
 
Nakon te sezone otišao je u Vojvodinu, osvojio je Kup Srbije sa Novosađanima, pa se vratio u Niš 2021. godine. Počeo je pripreme sa ekipom, ali je onda dobio poziv iz Saudijske Arabije.

Sada se vraća u Radnički u trenutku kada se klub sa Čaira nakon deset kola u Super ligi Srbije nalazi na 12. mestu na tabeli sa devet bodova.
 

 
"Ovo mi je praktično drugi mandat, prvi je bio jako uspešan. Drugi put kad sam došao, prošle godine, rekao sam da ako dobijem inostranu ponudu mogu da napustim klub, što se i dogodilo mesec dana kasnije, ništa nisam lagao. Selektirao sam taj tim i bio sam jako srećan što je Radnički sa tom ekipom uspeo da izbori učešće u Evropi", rekao je Lalatović na predstavljanju.
 
Njegov dogovor sa niškim timom usledio je nedugo pošto je prisustvovao prvenstvenoj utakmici između Vojvodine i Radničkog u Novom Sadu.
 
"Ništa nije bilo planski, ni sa kim se nisam čuo iz Radničkog. Nisam ni znao da igraju Vojvodina i Radnički. Živim u Novom Sadu, kupio sam kartu za taj meč i sasvim slučajno sam se tu našao", rekao je Lalatović.
 
"Posle meča sa Mladosti GAT u petak nazvao me je Ivica Tončev, rekao mi je da mu je želja da se vratim u Niš. Seli smo sinoć u Beogradu i dogovorili se za pet minuta", dodao je.
 
Lalatović je naveo da će u Radničkom raditi "za isti novac kao i prvi put".
 
"Ne želim da tražim ništa više od prethodnog puta. Mogao sam da tražim više, dali bi mi, ali nisam želeo. Ja volim Radnički, proveo sam ovde prelepih godinu dana", rekao je.
Komentari
0
Pošalji komentar
kc1 xJg
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: