Otvoren market "Aman'' u Kuršumliji: Sve jeftinije, nema čega nema

Izvor: Niški portal | 11-Jul-2021 | 12:34
Juče je svečano otvoren prvi market ,,Aman'' u Kuršumliji, a prvih sto građana dobilo je vredne poklone.

Akcijske cene, bogata ponuda artikala poznatih brendova, ali i uvoznih proizvoda, razlozi su zbog kojih su ,,Aman'' marketi među najpopularnijima u Srbiji. Jedan baš takav otvoren je u Kuršumliji gde su, do sada, dva lokalna marketa i pojedini lanci prodavnica poslovali bez ozbiljne konkurencije.

Već pola sata pre otvaranja, ispred marketa u ulici Kosovska broj 30, u Kuršumliji, stvorio se red i velika gužva. Svi sa kojima smo razgovarali složni su da im je bitno da cene budu pristupačne, ali kako ističu i da market bude bogato snadbeven robom, odnosno proizvodima.

- Artikli su jeftiniji nego u drugim prodavnicama kod nas, samo tako da ostane na dalje, navodi Svetlana.S., penzionerka koja je strpljivo čekala u redu.
 
 

Među okupljenim građanima, koji su strpljivo čekali u redu kako bi ušli da pazare, i vide novootvoreni market ,,Aman'' koji je na čak dva nivoa, bilo je, kako starijih tako i mladih osoba.

- Bitno je da uvek ima što više proizvoda, novih pogotovo, naravno voće i povrće i da cene budu u skladu sa našim standardom ovde u Kuršumliji, priča za Niški portal Snežana.N.

Aman market spada u 3 najveća trgovinska lanca koji se bave isključivo trgovinom na malo. Imaju oko 3000 zaposlenih, preko 260 prodavnica, i to je jedini domaći lanac koji je kupovao strane trgovinske lance.

Direktorka marketinga ,,Aman'' trgovinskog lanca, Zorica Obrenović, kaže da su tu da kupcima ponude širok asortiman kvalitetne robe po pristupačnim cenama. 
 
Posebno ističe akcije koje će za market u Kuršumliji važiti kao za celu Srbiju, a kataloge građani Kuršumlije mogu pratiti na zvaničnom sajtu ,,Aman'', na internetu, na njihovim društvenim mrežama kao i ne pojedinim tv kanalima.
 
Foto: Topličke vesti
Komentari
0
Pošalji komentar
Tot Cjg
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: