Plivači PK "Sveti Nikola" osvojili 29 medalja na međunarodnom plivačkom mitingu održanom u Beogradu

Izvor: Niški portal | 31-Mar-2022 | 11:31
Ovog vikenda, u Beogradu, povodom 77. godina P. K. "Crvena Zvezda" održan je međunarodni plivački miting "Sve prolazi, Zvezda traje". U jakoj konkurenciji od 625 plivača iz 34 kluba učestvovalo je 48 mladih plivača P.K. "Sveti Nikola" Niš i ostvarili su odlične rezultate i osvojili ukupno 29 medalja (16 zlatnih, 6 srebrnih i 7 bronzanih).
 
 
 
Medalje za niški klub osvojili su: Jelić Kosta, Mitić Slaviša, Nikolić Veljko, Jovanović Đorđe, Nikolić Vuk, Grujović Vojin, Arsić Aleksa, Živković Luka, Stajić Ana, Stanojević Nina, Marinković Lena, Vučić Petra, Štafeta 2013 (Dikić Dušan,Lović Branko,Jelić Kosta,Diničić Tadija)  Štafeta 2012 (Arsić Aleksa,Stojiljković Djordje,Mitić Slaviša,Rakić Strahinja).
 
Kod su mlade nade niškog kluba nastupale u Beogradu plivač Đorđević Željko ostvario je veliki uspeh osvajanjem trećeg mesta u sastavu reprezentacije Srbije na "Susretu reprezentacija Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske" koje je održano u Mariboru (Slovenija)!
 
Željko je na svom prvom nastupu za reprezentaciju Srbije osvojio bronzanu medalju u disciplini 100m prsnim stilom sa odličnim rezultatom 1:07.83 što je ujedno i njegov novi lični rekord!
 
 
 
"Ponosni smo na naše mlade nade koje su potvrdile činjenicu da P.K. "Sveti Nikola" ima izuzetno dobru školu plivanja i da u budućnost možemo očekivati još bolje rezultate. Takođe čestitamo Željku na sjajnom nastupu za reprezentaciju Srbije i nadamo se da će naši plivači nastaviti da na najbolji mogući način predstavljaju naš klub, grad Niš i Srbiju!", navode iz kluba.
 
 
Autori slika su treneri P.K. "Sveti Nikola" Niš
Komentari
0
Pošalji komentar
2tl yTX
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: