Potraga za nasilnikom koji je ispred Palate pravde tukao bivšu suprugu

Izvor: H.P. | 01-Apr-2016 | 08:27

Niška policija pokrenula je juče intenzivnu potragu za Ivanom Veljkovićem iz Niša koji je juče kod ulaza u Palatu pravde izazvao težak incident. Pošto je na platou ispred objekta u kojem je većina pravosudnih ustanova u Nišu – Osnovni i Viši sud, Osnovno i Više tužilaštvo, sačekao bivšu suprugu J.V., jer su oboje imali poziv za ročište u Osnovnom sudu oko starateljstva nad detetom posle sudskog razvoda, Ivan je fizički nasrnuo na nju i brutalno je pretukao. Iako je ispred Palate pravde bilo mnogo ljudi, Ivan je više puta pesnicama udario bivšu suprugu po glavi i telu.
Pretučena J.V. uspela je bežeći od siledžije da uđe u zgradu suda i tužilaštva i da od radnika obezbeđenja i zaposlenih u Palati pravde zatraži pomoć. Iz službe za obezbeđenje odmah su intervenisali, ali Ivana Veljkovića nisu pronašli jer je posle napada na bivšu suprugu pobegao i nestao.

Iz Palate pravde su pozvali ekipu niške hitne pomoći koja je zbrinula napadnutu i povređenu J.V. a slučaj je prijavljen policiji koja je pokrenula potragu za njim. Kako je rečeno Niškom portalu Ivan Veljković više puta je prethodnih godina gonjen od policije i organa pravosuđa u Nišu zbog sličnih ispada i nasilničkog ponašanja.
 

Komentari
0
Pošalji komentar
NoN PZC
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: