Prvaci dobijaju besplatne godišnje ulaznice za u Muzej i Biblioteku

Izvor: Niški portal | 07-Oct-2021 | 10:53
Za sve prvake prokupačkih osnovnih škola, Narodni muzej Toplice je tradicionalno i ove godine obezbedio besplatne godišnje ulaznice za muzejske programe. 
 
Osim za Muzej prvaci će dobiti i besplatne godišnje članske karte i ta Biblioteku.

Prema rečima direktorke Narodnog muzeja Toplice Ljiljane Krasić, ovo je jedna od lepših akcija, koju ova ustanova neguje dugi niz godina.
 


-Zadovoljstvo nam je da u Dečijoj nedelji možemo da ugostimo naše najmlađe sugrađane. Ovoga puta to radimo sa većom pažnjom i uz poštovanje epdemioloških mera, pa zato oni dolaze u manjim grupama. Ovom našom lepom akcijom obuhvaćeni su prvaci svih prokupačkih osnovnih škola, ali i njihovi drugari u izdvojenim odeljenjima. Cilj je da mališani steknu naviku da posećuju muzej i prate kulturna dešavanja, kao i da se upoznaju sa bogatom istorijom Prokuplja i Toplice, ističe direktorka Narodnog muzeja Toplice Ljiljana Krasić.

Ona je naglasila da sa ovom ulaznicom, prvaci mogu da dođu u Muzej kad god to požele i posete sve izložbe tokom cele godine, ali i da se upoznaju sa stalnim postavkama.
 
U Narodnoj biblioteci "Rade Drainac" napominu da kod nih tokom cele godine besplatne godišnje članske karte mogu da dobiju trudnice i porodilje, penzioneri, nezaposleni, korisnici Centra za socijalni rad i dobrovoljni davaoci krvi.
Komentari
0
Pošalji komentar
jVl NpK
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: