„Izaberi svoj put do uspeha“: Stonoteniski klub Caribrod

Izvor: Niški portal | 23-Jun-2021 | 13:47

Većnik zadužen za sport i kulturu u Opštini Dimitrovgrad, Slavoljub Manilov, kaže da se ozbiljno počelo sa radom 2016. godine na polju sporta u ovom gradu. Ulagalo se u infrastrukturu Sportskog centra „Park“, renovirani su delovi objekta, završeno je započeto, tako da danas Dimitrovgrad ima sportski centar na zavidnom nivou. Sportski centar „Park“ je danas jedan sportski kompleks kojim mali broj gradova u okruženju može da se pohvali, istiće većnik Manilov.

Stonoteniski klub Caribrod je jedan od najmlađih klubova osnovanih na teritoriji opštine Dimitrovgrad. Vladimir Dončev predsednik kluba navodi da je klub osnovan 2015. godine i da je bilo potrebno puno truda i energije da se utroši na početku kako bi se pokrenuo jedan ovakav sport. Ističe da je klub opremljen celokupnom infrastrukturom, da u klubu imaju izvanredne uslove, i poziva mlade da dođu i da se uključe u treninge.
 
 
 
Sportski savez Caribrod obuhvata 15 sportskih klubova na teritoriji Opštine i krovna je organizacija u sportu na ovoj teritoriji.
 
 
Za Niški portal govorili su Slavoljub Manilov, većnik zadužen za sport i kulturu u Opštini Dimitrovgrad, Vladimir Dončev, trener i predsednik Stonoteniskog kluba Caribrod, Nenad Stojanov igrač stonoteniskog kluba, Milan Nedelkov igrač, Marina Dimitrov sekretar SS Caribrod
 
 
 
 

 

 

 
 Ovaj medijski sadržaj se realizuje u okviru projekta za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji opštine Dimitrovgrad u 2021. godini. Projekat sufinansira opština Dimitrovgrad.
Komentari
0
Pošalji komentar
HuG j41
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: