Teško povređen deka Duško (84) u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Niški portal | 14-Sep-2021 | 06:33
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u ponedeljak dogodila u centru sela Popovac kod Niša teško je povređen bivši radnik Mašinske industrije Niš, Dušan S., meštanin ovog mesta koji je vozio traktor kada se sudario s mlađim vozačem automobila "opel korsa", beogradskih registracija.

Policija je odmah obezbedila mesto nesreće i kontrolisala saobraćaj pošto se to dogodilo takoreći na samoj raskrsnici u selu.

- Deda Duško ima oko osamdeset godine i radan je kao što je bio i pre 30 godina. On ima velike povrede, al' ovaj dečko s kim se sudario, jedva ga smirismo. Drhtao je dugo, a dečko skoro operisao tumor pa mu rana prokrvarila tako da je i njega i komšiju Duška odvezla Hitna pomoć. Ovaj momak je rek'o i policajcima da ga je sunce zaslepelo u jednom trenutku i da ništa nije video ispred sebe - kaže za Kurir deka Mile, jedan od komšija ispred kapije gde se dogodio udes.

U Kliničkom centru su nam kazali da je deka Duško svestan, ali i da se nalazi na Klinici za intezivnu negu.

- Pacijent ima potres mozga, kontuziju pluća, povredu pršljena L1 i povredu pubične kosti. On je svestan, orjentisan, stabilnih vitalnih parametara. Za sada ga prate hirurzi, ortopedi i lekari drugih specijalnosti - rečeno je za kurir u Univerzitetsko kliničkom centru u Nišu.

Policija ispituje uzroke ovog udesa u centru Popovca.
 
Komentari
0
Pošalji komentar
kIv Q87
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: