U Čairskoj kafani ne žele brz profit, poštuju konkurenciju, a zadovoljan gost im je prioritet

Izvor: Niški portal | 17-Sep-2018 | 20:02

Čairska kafana postoji od 12. oktobra prošle godine. Postojeći lokal je potpuno renoviran, a vlasnici kafane kažu da nisu želeli brz profit i da su im kvalitet i usluga, kao i zadovoljan gost, prioriteti.

Poštuju konkurenciju i ne žele da „odrađuju“ posao. Rezultat svega je usledio brzo, tako da nakon samo godinu postojanja imaju se čime i te kako pohvaliti.

U Čairskoj kafani kažu da je dovoljno to što smo mi južnjaci gostoprimljiv narod i da treba da budemo ponosni na našu kafanu i da je ljubomorno čuvamo, ali i da je neophodno verovati i boriti se za pun sjaj te iste kafane kvalitetom i samo kvalitetom u hrani, usluzi i ambijentu i uspeh neće izostati.

Kuhinja Čairske kafane radi po važećim standardima proizvodnje i obrade hrane. Ponuda se sastoji od jela srpske trpeze, kuvanih jela, jela sa roštilja, a od specijaliteta kuće moraju se izdvojiti kuvane butkice, biftek u sosu od tartufa, svijnski file u testu i još mnogo toga.

Kako kafana nije kafana kad u njoj nema muzike, tako Čairska kafana ima naravno i muziku i to živu muziku, a i o njoj se vodilo računa da bude prilagođena dobu dana, danu u nedelji ili periodu u toku godine. O svemu se mislilo. Vikendom je možda najbolje uz najbolji akustični orkestar sa zaista neograničenim repertoarom pesama i odličnim pevačem, ali možete provesti i prijatne i mirne momente sa prijateljima ili poslovnim partnerima. Po potrebi možete i slaviti u Čairskoj kafani, a oni kažu da će za vas obezbediti i druge izvođače ako za to bude potrebe. Imaju iskustva, i te kako, sa manjim venčanjima, rođendanima, jubilejima, slavljima povodom diplomskih...

U Čairskoj kafani raspolažu i potpuno novom baštom, od ove godine.

Planiraju puno i ne bi baš da otkrivaju sve ovom prilikom. Kažu da je ovo posao gde mora biti novina, ali o tome bi govorili na nekom sledećem viđenju, a do tada bi vam poželeli dobrodošlicu.

 

Adresa: 9.brigade 19, Niš

Telefon: 018 510510

Više informacija o ovom ugostiteljskom objektu, možete pogledati u sekciji POSLOVNI RUČKOVI.

Komentari
0
Pošalji komentar
aCT iVr
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: