VANREDNA SKUPŠTINA Promene u Ženskom odbojkaškom klubu "Student"?

Izvor: Niški portal | 08-Nov-2019 | 10:09

Dosadašnji predsednik Ženskog odbojkaškog kluba "Student", prof. dr Dragan Nejić, zakazao je vanrednu sednicu Skupštine kluba za utorak, 12. novembra, sa početkom u 19 časova u pres sali SC "Čair" - 9.brigade br. 10.

Kao jedna od najvažnijih tačaka dnevnog reda biće razrešenje članova Skupštine, Upravnog odbora, Predsednika i Nadzornog odbora kluba. A nakon toga odmah ide sledeća tačka - izbor i imenovanje članova Skupštine, Predsednika i potpredsednika, članova Upravnog odbora, Nadzornog odbora, lica ovlašćenog za zastupanje i predstavljanje i lica za podnošenje prijave o izvršenim promenama kluba.

Iz kluba još uvek nema zvaničnih informacija ko će naslediti dosadašnje rukovodstvo, ali kako nezvanično saznaje Niški portal iz pouzdanih izvora, ono će predstavljati spoj mladosti i iskustva, odbojkaških radnika i aktivinih igrača  koji su ostavili trag u niškoj odbojci.

Podsetimo, ŽOK "Student" je najstariji gradski klub, osnovan je 28.12.1972. godine pod imenom OK „Stevan Sremac”. Danas, posle mnogo godina klub je ispao u najniži rang takmičenja i sledi mu teška borba da se vrati na stari put. Klub je sezonu startovao sa 2 pobede i jednim porazom.

 

Komentari
0
Pošalji komentar
j2C zta
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: