"Vera u sebe je najvažnija" - Stefan M. Mladenović

Mladi glumac i autor Stefan M. Mladenović je oduvek znao šta želi. Gluma ga je interesovala od malih nogu pa je odlučio jednu veoma važnu stvar – da od svog sna ne odustaje. Znao je da neće biti lako. Ipak, on nije od onih koji će čekati na prilike. On je sam počeo da ih stvara.

Nakon nekoliko predstava u kojima je imao itekako zanimljive uloge, posle nekoliko projekata, poželeo je da ode korak dalje. Došao je na ideju da napravi film.

Prvi Stefanov film zove se ’’Quiero decirte’’ ili na srpskom ’’Želim da ti kažem’’. Sjajna stvar je da je upravo ovaj film, snimljen na španskom jeziku, obišao više od 10 festivala širom sveta. Zahvaljujući njemu, Stefan je posetio neke od zemalja o kojima je ranije sanjao – pa i samu Španiju, tačnije Madrid. Treba reći i da je svoj prvi autorski film snimio gotovo bez ikakvih sredstava, a da mu je to ostvarenje donelo brojna nova poznanstva i motivisalo ga da i dalje vredno radi kako bi ostvario svoje snove.

Sada Stefan radi na novom filmu. U emisiji ’’Naši uzori’’ govori o svojim ciljevima, o tome šta je za njega uspeh, ko mu pruža najveću podršku, a šalje i važnu poruku mladima.

 

 

Projekat se realizuje uz podršku grada Niša

 

*   Ova reportaža se realizuje u okviru projekta za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja na teritoriji Grada Niša u 2018. godini. Projekat sufinansiraju Grad Niš i Uprava za kulturu Niša.

Komentari
0
Pošalji komentar
Brc 1lI
Slažem se sa uslovima i pravilima pisanja pisanja komentara.
Povezane Vesti: